Tarja Meronen

Olen Tarja Meronen, 55-vuotias Kokoomuslainen päättäjä Länsi-uudenmaan hyvinviointialueella. Olen jäsenenä mm. HVA:n yksilöasioiden jaostossa. Uskallan kutsua itseäni sote-ammattilaiseksi, sillä lähes koko 30-vuotisen työhistorian olen tehnyt sote-palvelujen parissa. Olen työskennellyt sairaaloiden yhdistämishankkeessa, opetustehtävissä, yliopistotutkijana,  sosiaalipalvelujen kustannusten optimoinnissa ja muissa kuntatalouden tasapainotusoperaatioissa. Johtajana olen ollut vuodesta 2006 mm. perusturvajohtajana ja sen jälkeen henkilöstö- ja talouspalvelujen toimitusjohtajana HUSin liikelaitoksessa. Nykyisin toimin yrittäjänä sosiaali- ja terveyspalveluissa. Vapaa-aikani kuluu treenarina uimahallilla, puutarhanhoidossa ja hoitohepan kanssa metsäkävelyllä. Jos tykästyt juttuihini niin laita kaveripyyntö ja viesti Meta, FaceBook.